Mogelijkheden

Vernieuwen bestaande systemen

Behalve nieuwe ontwerpen, vernieuwen wij ook oude elektronica systemen, bijvoorbeeld omdat de oude printplaat moeilijk leverbare componenten heeft. Het aanleveren van een oude printplaat is vaak voldoende informatie voor ons om een nieuwe print op te stellen.

Signaalomvormers en regelaars

Inmiddels zijn wij ruim 10 jaar actief in de industriële elektronica.  Tijdens deze periode hebben wij diverse signaal omvormers ontwikkeld. Zo kunt u eenvoudig sensor signalen of spanningen of PWM of potentiometers omzetten naar 4-20 mA of Modbus of een andere gewenste output. Deze omvormers houden wij standaard op voorraad en komen van Nederlandse bodem. Onze signaalomvormers onderscheiden zich door automatische kalibratie en inregeling om kostbare inregel tijd van uw engineer te verkorten.

Dimmers

Wij hebben 12 en 24 volt universeel dimmers. Deze dimmers zijn geschikt voor de nieuwe generatie energiezuinige LED lampen maar ook de conventionele halogeen en gloeilampen van kleine tot grote vermogens. Ze zijn te besturen via een simpele potentiometer, puls schakel contact of via Modbus Ethernet / RS485 zodat u regelrecht vanuit uw PLC of HMI uw verlichting kunt regelen.

Neem contact met ons op om de volledige lijst met regelaars en signaal omvormers in te zien.

Alarmeringen

Voor o.a. het automatisch overschakelen van nood / hoofd voeding, het geven van alarm bij defect raken (navigatie) verlichting of alarm bij afwijking van een ingestelde temperatuur, spanning of sensor. Allemaal voorzien van slimme ontwerpen om betrouwbare werking te garanderen.

Kleine series

Ook voor kleine (prototype) series vanaf 1 stuk bent u welkom. Hiervoor hebben wij de speciale ChipFlex besturingselektronica lijn opgezet. Een zelf ontworpen voordelig industrieel platform om razendsnel uw besturing mee op te bouwen zonder dat u ontwikkelingskosten kwijt bent aan de hardware. Dankzij onze kennis in de elektronica en ons opgebouwde netwerk van leveranciers garanderen wij een uitstekende kwaliteit voor een vaste lage prijs. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Levering van

  • Analoge signaalomvormers zoals 4/20mA, 0-10v, -10/+10v, stroom meting, etc.
  • Dimmers 12v / 24v met pulsknoppen en/of potentiometers in min of plus
  • WC automaten voor de scheepvaart of jachten (maritiem)
  • AC/DC stroom meting naar analoog 4-20mA
  • Analoog en / of IO naar Modbus TCP of RTU
  • Maatwerk industriële elektronica product ontwikkeling (zonder PLC);
  • Proces regelaars, draadloze besturingen, bedieningspanelen, regelsystemen etc.

Voor onze ontwikkelingen maken we uitsluitend gebruik van de beste elektronica componenten die geschikt zijn voor industriële omgevingen zoals NXP, Microchip, Atmel, Texas Instruments, etc.

Wie zijn wij?

Pro-Circuits is de online-handelsnaam van Unique System Electronics B.V. 

Wij leveren ruim 25 jaar op maat gemaakte printplaten, signaalomvormers, (embedded) software oplossingen en meer aan de gehele industrie binnen Nederland.

Ons R&D kantoor zit in Amsterdam. Voorraad en reparatie in Hendrik Ido Ambacht.

R&D adres
Nijenburg 2B
1081 GG Amsterdam

Vragen?

Email: info@procircuits.nl

Gelieve per email uw vragen stellen. Voor dringende vragen kunt u altijd bellen met 06 45 77 55 93.