Mogelijkheden

Innovatie en Vernieuwing in Bestaande Systemen door ProCircuits BV

Vernieuwen van Bestaande Elektronica Systemen

Bij ProCircuits BV specialiseren we ons niet alleen in nieuwe ontwerpen, maar ook in het vernieuwen van bestaande elektronica systemen. Of u nu te maken heeft met een oude printplaat met moeilijk leverbare componenten of een verouderd systeem dat een update nodig heeft, wij hebben de expertise om een oplossing te bieden. Het aanleveren van een oude printplaat biedt ons vaak al genoeg informatie om een geheel nieuwe, verbeterde versie te ontwerpen.

Geavanceerde Signaalomvormers en Regelaars

Onze ervaring van meer dan 10 jaar in de industriële elektronica heeft geresulteerd in de ontwikkeling van diverse geavanceerde signaalomvormers. Deze omvormers, vervaardigd in Nederland, zijn ideaal voor het omzetten van sensor signalen, spanningen, PWM, of potentiometers naar formaten zoals 4-20 mA of Modbus. Met functies zoals automatische kalibratie en inregeling, besparen onze signaalomvormers kostbare tijd en verhogen de efficiëntie.

Veelzijdige Dimmers voor Moderne Verlichting

Onze universele 12 en 24 volt dimmers zijn compatibel met zowel de nieuwste energiezuinige LED lampen als conventionele halogeen- en gloeilampen. Deze dimmers kunnen worden aangestuurd via een eenvoudige potentiometer, puls schakel contact, of via Modbus Ethernet / RS485, waardoor integratie met uw PLC of HMI-systemen mogelijk is.

Alarmeringen voor Veiligheid en Betrouwbaarheid

Onze alarmeringssystemen zijn ontworpen voor uiteenlopende toepassingen, zoals het automatisch overschakelen van nood- naar hoofdvoeding, het signaleren van defecten in (navigatie)verlichting, of het waarschuwen bij afwijkingen van ingestelde temperaturen, spanningen, of sensoren. Elk systeem is voorzien van een slim ontwerp voor gegarandeerde betrouwbaarheid.

Kleine Series met ChipFlex Besturingselektronica

Voor kleine (prototype) series vanaf één stuk, bieden wij onze ChipFlex besturingselektronica lijn aan. Dit is een kosteneffectief industrieel platform waarmee u snel uw besturingssysteem kunt opbouwen zonder ontwikkelingskosten voor hardware. Wij garanderen uitstekende kwaliteit voor een vaste lage prijs, dankzij onze diepgaande kennis van elektronica en ons netwerk van betrouwbare leveranciers.

Diverse Producten en Diensten

Wij leveren een breed scala aan producten en diensten, waaronder:

  • Analoge signaalomvormers zoals 4/20mA, 0-10v, -10/+10v, stroommeting, en meer.
  • Dimmers 12v / 24v met diverse besturingsopties.
  • WC automaten voor maritieme toepassingen.
  • AC/DC stroommeting naar analoog 4-20mA.
  • Conversie van analoog en/of IO naar Modbus TCP of RTU.
  • Maatwerk in industriële elektronica productontwikkeling.

Bij al onze ontwikkelingen maken we uitsluitend gebruik van topcomponenten van merken zoals NXP, Microchip, Atmel, en Texas Instruments, geschikt voor industriële omgevingen.

In het Archief