Wat wij doen

Elektronica ontwikkeling

Hardware | Printplaten | Productie

Wij zijn een ontwerpbureau gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronica en embedded software. Uitgerust met de laatste generatie meetinstrumenten, reflow oven en soldeerapparatuur maken we printplaten, behuizingen en bedieningspanelen op maat. Zo kunnen we een totaaloplossing bieden bij productontwikkelingen met een snelle reactietijd en lage prijs.  Dankzij onze printplaat assemblage partners bent u ook bij grote series verzekerd voor snelle en betrouwbare levering.

hardware ontwikkeling printplaat

Hardware ontwikkeling

020it Elektronica Ontwikkeling

Elektronica Ontwikkeling


Embedded systems

Software | Firmware | Microprocessors

Naast de hardware ontwikkeling kunnen we ook de software ontwikkeling verzorgen voor embedded processoren (microcontrollers). Bij een embedded systeem neemt software een gedeelte van deze elektronische meet- en regeltaken over. Doordat deze software eenvoudig geupdated kan worden, is het apparaat flexibeler aan te passen aan toekomstige eisen. Zo kunnen wij software ontwikkelen die precies doet wat u verlangt, nu en in de toekomst!

020it embedded systemen

Embedded systemen

020it Draadloze elektronica integratie

Draadloze elektronica


Dankzij onze ervaring kunnen wij eenvoudig technieken als USB, WiFi, Bewegingssensoren (gyroscoop, accelerometer), CANbus, GPS, ZigBee, BlueTooth, GSM, etcetera integreren in uw ontwerp.

Transparantie

Betaalt u de ontwikkelkosten? Dan wordt deze ontwikkeling, zoals een elektrisch schema, hardware of software uw eigendom. Uiteraard stellen wij graag een aanbieding op voor de productie of vervolgontwikkeling en hopen we dat u zaken blijft doen met ons, maar u bent volledig vrij om de productie zelf te doen of uit te besteden aan een andere firma.

020it Software Ontwikkeling

Software Ontwikkeling

assemblage printplaat productie utrecht

Printplaat productie

020it Glas (touch) en folie schakelaars

Folie en touch-knoppen

020it Internet of Things

Internet of Things

In het Archief